avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am castigat in instanta dreptrul de a-mi recupera taxa auto in termen de 5 ani. In anul 2016 am primit prima transa. Transa pe anul 2017 trebuia sa o primesc in luna Aprilie. Ce pot face? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
bogdanungureanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxei auto de la fisc encutu encutu buna seara.in luna februarie am castigat procesul pt recuperarea taxei auto platita acum cativa ani.am lasat totul in baza doamnei avocat.au trecut 4 luni de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru mediu Carmina2 Carmina2 Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia ... (vezi toată discuția)