avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Despre semnarea tablourilor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Despre semnarea tablourilor

Buna seara,
Este legal sa semnezi tablouri reproduse dupa altele celebre ?(daca se poate sa-mi mentionati si legea)
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:19, 14 Noiembrie 2017
Trebuie sa nu existe dubii ca e o copie. Chinezii picteaza tablouri celebre ca pe banda rulanta, la preturi de nimica.
De acord, le picteaza, dar le si semneaza ? Am mai intrebat, dar parerile sunt atat de impartite...
E doar o opinie, dar nu cred ca e ilegal. Daca faci o copie dupa un Botticelli si semnezi ira2015, totul este limpede. Ilegal e sa semnezi Botticelli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unul din 2 mostenitori este suspectat de alzheimer. poate semna ca intra in posesia mostenirii? tina132 tina132 Buna ziua, In urma decesului bunicului, cei 2 copii ai sai urmeaza sa mosteneasca casa parintilor lor ( bunica a decedat inaintea lui). Acum cativa ani, ... (vezi toată discuția)
Ademenim mari investitori din china în romania? Roland Mindrila Roland Mindrila Ce parere aveti despre atragerea de mari investitori chinezii in Romania? Oare o sa avem si noi infrastructuri moderne la preturi ... (vezi toată discuția)
Procura speciala teren viliezwarez viliezwarez Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in urmatoare problema: In urma cu cateva luni a aparut un avocat din partea unei companii daneze acasa la mine cu o procura ... (vezi toată discuția)