avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aplicabilitate act aditional
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aplicabilitate act aditional

Buna ziua,

Am o intrebare legata de aplicabilitatea unui act aditional pentru o campanie a unui magazin electronic.

Pe 24 octombrie am achizionat un produs electrocasnic de pe eMag si am optat sa particip la campania de "Buy Back", produsul vechi urmand sa fie predat curierului, iar eu sa primesc un card cadou valabil un an. Produsul nou mi-a fost livrat pe 25, curierul preluandu-l pe cel vechi. Pe 30 am primit pe e-mail cardul cadou, dar valabilitatea acestuia este doar de 3 luni. Conform explicatiilor vanzatorului, pe 30 octombrie a intrat in vigoare un act aditional care reduce durata valabilitatii cardului de la 1 an la 3 luni.

Pe site este inca afisata durata de 1 an, chiar si azi.

[ link extern ]

Regulamentul, cu tot cu act aditional, se gaseste in partea de jos a paginii. Linkul direct este acesta: [ link extern ]

Nu am chef sa ma cert cu cei de la eMag si voi folosi cardul in urmatoarele 3 luni. Totusi, sunt curios sa stiu daca acel act aditional se aplica si achizitiilor deja efectuate inainte de intrarea lui in vigoare (30 octombrie).

Multumesc frumos!

Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Edgar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Edgar , utilizator 13:46, 31 Octombrie 2017
eMag mi-a inlocuit cardul cu unul nou, valabil 1 an. Banuiesc ca actual aditional nu era valabil retroactiv.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie emag loredanadumitrache loredanadumitrache Unde as putea face o plangere impotriva companiei EMAG, dat fiind faptul ca ofera carduri cadou care nu se pot folosi decat pentru achizitionarea anumitor ... (vezi toată discuția)
Emag imi opresc 1000 lei din retur sorin.dima sorin.dima Salut. Pe 6 decembrie 2016 cand am comandat de la emag un televizor sony bravia pe care am platit 4000 de lei. La momentul respectiv aveau o promotie prin ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta impotriva unui retailer eu33 eu33 Poate parea o situatie puerila dar m-am saturat sa fiu abuzat de retailerii de mare avengura. Am cumparat produse de la un retailer de componente PC si am ... (vezi toată discuția)