avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Raspuns la intampinare marire pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Raspuns la intampinare marire pensie alimentara

Buna ziua .Ma numesc Craciun Alina am facut cerere de majorare a pensiei alimentare in urma maririi venitului fostului sot,am primit intampinare facut pe baza art.93 c.fam si ca , el participa la cresterea copilului cu alimente,haine etc.si nu este necesara majorarea pensiei.Va rog sa-mi sugerati cum pot face raspuns la intampinare ,aceste precizari facute de el nefiind adevararte si daca pot sa ma axez pe art 94 c.fam.Multumesc cu stima.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu Paul , utilizator 11:04, 1 Noiembrie 2017
In raspunsul la intampinare puteti scrie ca afirmatiile fostului, nu corespund adevarului, si ca el a fost obligat la plata pensiei alimentare in bani nu in natura si ca in conformitate cu art 94 "Instanţa judecătorească va putea mări obligaţia de întretinere, după cum se schimbă mijloacele celui care dă întreţinerea sau nevoia celui ce o primeşte." aveti dreptul la o pensie majorata avand in vedere ca si cheltuielile minorului sunt mai mari de la an la an.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Laurentiu Paul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie minor teresitarus teresitarus cum se calculeaza pensia alimentara an momentul de fata si cum trebuie sa procedez pentru majorare si ce acte ami trebuie (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mavio33 mavio33 Platesc pensie alimentara 30% din salariul net pentru cei doi copii care au fost incredintati mamei lor. Vreau sa stiu daca prima anuala ( al 13-lea salariu ) ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)