avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de pod
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de pod

Persoanele cu handicap scutite de plata rovignetei sunt scutite și de taxa de pod sau de alte taxe similare? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Oldy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Oldy , utilizator 21:30, 3 Noiembrie 2017
Taxa de pod reprezinta c/v rovinieta,care poate fi obtinuta gratuit de catre persoanele detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad grav/accentuat
Eu cred că sunt taxe diferite. Ar fi bine dacă această taxă de pod ar fi inclusă în costul rovignetei, dar nu cred că e menționat explicit acest lucru în legislație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de taxa de pod Oldy Oldy Achiziționarea rovignetei include și taxa de pod, sau taxa trebuie achitată chiar dacă ești cu rovigneta la zi? Dacă sunt taxe separate, persoanele ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)