avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbate categorie folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbate categorie folosinta

Buna ziua,
Doresc sa cumpar un teren care este incadrat in categoria de folosinta "teren agricol intravilan". Care este procedura pentru a schimba categoria de folosinta in "constructii-curti"? Din pacate gasesc numai raspunsuri contradictorii.... Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
sneferu, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din intravilan curti constructii in agricol DiamondsDaniela DiamondsDaniela Buna ziua tuturor! Poate gasesc aici niste raspunsuri pentru ca pe la institutii tot pup usile degeaba. In urma cu 2 ani am cumparat un teren agricol pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Impunere casa - teren intravilan agricol AnnaFranculescu AnnaFranculescu Buna ziua, Am un teren in Bucuresti (la iesire, dar tine de Bucuresti) care este intravilan agricol. In 2011 am obtinut certificat de urbanism si ... (vezi toată discuția)