tgeorgescu 
	    	Utilizator

tgeorgescu 
	    	Utilizator	    

Lauricaaa 
	    	Utilizator

Lauricaaa 
	    	Utilizator	    

tgeorgescu 
	    	Utilizator

tgeorgescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)

darisdinu	                   

vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal .
am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt  fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria ... (vezi toată discuția)
	                    darisdinu	                   

vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal .
am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt  fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria ... (vezi toată discuția)

marianaragalie	                   

Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
	                    marianaragalie	                   

Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)