avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA in Elvetia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA in Elvetia

Va rog sa ma ajutati intr-o problema : ONG cu activitate de promovare a artei, am participat la un targ in Elvetia unde am vandut in regim de consignatie lucrarile unor artisti membri ai organizatiei, pentru care am platit TVA 8%. Vama pentru lucrarile transportate am platit-o in contul ONG, Factura comisionarului vamal, atat in tara cat si in Elvetia, a fost achitata din contul asociatiei. Ce fac cu aceste cheltuieli, in special cu TVA ? Mentionez ca organizatia nu este platitoare de TVA. Nu stiu nici cum se contabilizeaza. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
doichitahorescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatii vamale extracomunitare ong doichitahorescu doichitahorescu ONG de promovare a artei plastice suntem invitati sa participam la un targ de arta in Elvetia. As dori sa aflu ce proceduri vamale sunt necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Importuri !!! stefpasca stefpasca Suntem o firma din Romania care am achizitionat o marfa din Elvetia. Marfa a fost vamuita in Austria de catre un transpotator (comisionar), care a ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara? Munteanu V Munteanu V Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate in rezolvarea unei dileme.Poate cineva a avut acest caz. Eu sunt societatea X din Romania inregistrata ... (vezi toată discuția)