avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot conduce cu copie după buletin ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot conduce cu copie după buletin ?

Bună ziua , astăzi am făcut cerere pentru viza de flotant , și mi s-a reținut buletinul pentru 12-14 zile . Pot conduce un autovehicul cu o copie după buletin ?

//îmi cer scuze dacă nu am postat unde trebuie , rog un moderator sa mute topicul în secțiunea adecvata .
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 15:20, 4 Noiembrie 2017
cum sa dureze atat de mult un flotant ? in fine, mai bine cereti o adeverinta de la evidenta populatiei unde sa se specific faptul ca ati lasat acolo buletinul sa va faca flotant, si apoi luati acea adeverinta si copia, si talonul si permisul, si pasaportul daca aveti .
A spus ca nu are ce sa îmi elibereze . Nu știu de ce durează 12-14 zile
Atat timp cat aveti permis de conducere valabil puteti coduce.
Gheorghe Florin a scris:

Atat timp cat aveti permis de conducere valabil puteti coduce.

Eu știu ca dacă te oprește politia , îți cere sa te legitimezi ei cu buletinul . Atâta timp cât nu îl am la mine , nu mi se pot aplica sancțiuni ?
O seara frumoasa !
Poliția te poate opri si pe strada sa te legitimeze și dacă nu ai CI la tine, te poate sancționa. Asta în principiu....
Dacă nu ai buletinul în cel mai rau caz te pot duce la sediu pentru identificare. Acolo pot vedea în sistem ca aveti depus dosarul pentru preschimbare CI.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui obliga si schimbarea permisului de conducere? mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Schimbarea numelui obliga si schimbarea permisului de conducere? As vrea sa stiu pentru ca la casatorie mi-am schimbat numele si parca nu as sta la ... (vezi toată discuția)
Pasaport in loc de buletin la tribunal rockade rockade Buna ziua!Am un proces pentru pensie alimentara miercuri si azi am descoperit ca mi-a expirat buletinul.Intrucat nu am timp sa-l reinnoiesc pana miercuri,ma ... (vezi toată discuția)