avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Act adjudecare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Act adjudecare

Buna ziua,
Am cumparat in 2003 o proprietate in urma lichidării unei firme. De toate demersurile s-a ocupat lichidatorul. Am obținut un act de adjudecare in 2006. Cum trebuie sa procedez pentru intabulare? Ce trebuie sa plătesc retroactiv? Astept un răspuns. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxy2206 , utilizator 22:07, 5 Noiembrie 2017
Se depune actul în original la Oficiul de Cadastru și Publicitate imobiliara, unde vi se va calcula o taxa.O sa mergeți și la Directia de taxe și impozite unde veți plăti retroactiv impozit pe 5 ani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
avvalentina, utilizator
Mulțumesc pentru răspuns. Doar pe 5 ani plătesc retroactiv impozitul? Eu mă gândeam ca trebuie să plătesc din 2006.
Intervine prescripția pt, ce e mai vechi de 5 ani.Dacă va da decizie cu sume pt.mai mult de 5 ani în urma,contestați documentul ce vi se va da.
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
avvalentina, utilizator
Vă mulțumesc pentru ajutor. O seară frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecare Roxy2206 Roxy2206 Buna ziua, Am cumparat in 2003 o proprietate in urma lichidării unei firme. De toate demersurile s-a ocupat lichidatorul. Am obținut un act de adjudecare ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de adjudecare definitiva imobiliara LacrimioaraLacri LacrimioaraLacri Buna ziua, Am cumparat un apartament in urma unei licitatii publice tinuta de un executor judecatoresc. Am primit un act intitulat \"Proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Cu cine ma judec? hanibal hanibal X adjudeca la licitatie prin 2000 un teren cu constructii de la soc Y in lichidare. Adjudecarea s-a facut in urma unei licitatii tinute de lichidatorul ... (vezi toată discuția)