avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... .Eliberare adeverinta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

.Eliberare adeverinta

Lichidatorul judiciar care detine arhiva firmei la care am lucrat si care mi-a eliberat adeverinte de sporuri ptr. pensionare contra cost , acum refuza sa-mi elibereze adeverinta cu salariile brute, ptr. recalcularea pensiei. Ce trebuie facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 4 Noiembrie 2017
Puteți depune o sesizare la ITM, cu privire la refuzul eliberării acelei adeverințe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinte vechime in munca - unde? gabrielle-niki gabrielle-niki Buna ziua! Dupa ce am apelat la mai multe institutii publice nu am gasit nici un raspuns la problema mea. O ruda apropiata a lucrat la 2 firme (lichidate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pentru pensie Giulia123 Giulia123 Am urmatoarea situatie: Pentru a iesi la pensie iti trebuie diverse acte de la firmele care ai lucrat privind diverse sporuri si grupa. (in trecut cand se ... (vezi toată discuția)