avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto 2007
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto 2007

Poate sotia mea sa ceara restituirea taxei auto platita de mine la ANF cu procura din partea mea? Si daca mai trebuie prezentate cartea masinii si certificatul de inmatriculare in original sau trebuie doar copii.
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2017
,

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto takeosan takeosan Buna ziua , Am incercat sa depun la Administratia Finantelor Publice actele necesare restituirii taxei de poluare platita in 2008, necesara inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2017 takeosan takeosan Buna ziua , Am incercat sa depun la Administratia Finantelor Publice actele necesare restituirii taxei de poluare platita in 2008, necesara inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu automobil - acte necesare KarinRauh KarinRauh M-am mutat din Bucuresti in Ilfov, mi-am schimbat buletinul, si-acum trebuie sa-mi schimb actele masinii, ca sa o transfer si pe ea in Ilfov. Cine imi poate ... (vezi toată discuția)