valdeval 
	    	Utilizator

valdeval 
	    	Utilizator	    

valdeval, utilizator
 valdeval, utilizator 	
			 valdeval 
	    	Utilizator

valdeval 
	    	Utilizator	    

valdeval, utilizator
 valdeval, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 grobianu	                   

Lamuriti-ma, va rog, in urmatoarele probleme: 
- tatal meu vrea sa-mi lase mie si sotiei mele, prin testament, toata averea sa (casa si pamantul aferent).;
- ... (vezi toată discuția)
	                    grobianu	                   

Lamuriti-ma, va rog, in urmatoarele probleme: 
- tatal meu vrea sa-mi lase mie si sotiei mele, prin testament, toata averea sa (casa si pamantul aferent).;
- ... (vezi toată discuția)

nucsa	                   

:yes:Buna seara.As dori sa stiu anumite date referitoare la succesiune .Tatal meu a decedat in decembrie 2008.Mama mea traieste si mai am o sora.Tata impreuna ... (vezi toată discuția)
	                    nucsa	                   

:yes:Buna seara.As dori sa stiu anumite date referitoare la succesiune .Tatal meu a decedat in decembrie 2008.Mama mea traieste si mai am o sora.Tata impreuna ... (vezi toată discuția)

lalex	                   

Buna seara!
Mama mea, fiind proprietara unei case doreste sa imi transfere dreptul de proprietate mie(fiul ei) tinand cont ca mai are o fiica,cu care am cazut ... (vezi toată discuția)
	                    lalex	                   

Buna seara!
Mama mea, fiind proprietara unei case doreste sa imi transfere dreptul de proprietate mie(fiul ei) tinand cont ca mai are o fiica,cu care am cazut ... (vezi toată discuția)