avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere stramutare proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere stramutare proces civil

Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal fiind vorba de o contestatie in anulare, cererea de stramutare se depune la curtea de apel? 2. pentru suspendarea procesului pana la solutionarea cererii de stramutare,cautiunea in valoare de 1.000,00 lei,unde se plateste si cand se depune? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mary6 , utilizator 13:17, 6 Noiembrie 2017
sa ne scrieti daca vi se admite stramutarea. Mie personal mi s-a respins desi aveam dovezi clare ca judecatorii mi-au ignorat toate probele din dosar.
Am sa va tin la curent. Dar ,totusi nu m-ati lamurit cu cautiunea.Se plateste sau nu?
Instanta hotaraste daca trebuie sa achitati cautiune. De regula se plateste cautiunea de cel care cere suspendarea procesului cf art 143 NCPC
(4) Dacă cererea pentru care s-a depus cauţiunea a fost respinsă, instanţa va dispune din oficiu şi restituirea cauţiunii. art 1063 cpr.civ.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
prepeleac, utilizator
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces marinasimionescu marinasimionescu Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca una dintre partile implicate intr-un proces poate solicita stramutarea acestuia intr-o alta localitate, INAINTE DE ... (vezi toată discuția)