avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea eliberare cazier
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

eliberare cazier

cum e posibil sa nu iti poti scoate cazierul judiciar oriunde te-ai afla in tara asta in situtia in care ai nevoie urgenta de el si timpul nu iti permite sa ajungi la adresa de resedinta????? mi se pare o aberatie!!!!!! atata timp cat sunt cetatean al acestei tari ar fi normal sa imi pot ridica acest act din orice oras m-as afla. stiu ca exista varianta cu procura, insa te costa si timp dar mai ales BANI.
Eu stiam ca se poate face solictarea oriunde, dar binentels dureaza mai mult timp ca datele sa fie transmise intre judete.
Certificatul de cazier judiciar se eliberează persoanelor fizice în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă la unitatea de poliţie de la locul de naştere, de domiciliu ori de reşedinţă; sau în cel mult 30 de zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, este valabil 6 luni de la data primirii şi numai în scopul pentru care a fost eliberatB-)
Se presupune ca stiind ca veti avea nevoie de cazier faceti solicitarea din vreme , mai ales ca este valabil 6 luni de zile!:D
Ramane doar varianta cu procura notariala prin care imputerniciti pe cineva sa depuna cererea si sa ridice cazierul daca nu va puteti deplasa din acea localitate!
nu, din pacate nu se poate... din alt judet il poti elibera doar daca ai viza de flotant....aberatii peste aberatii
si eu stiam ca se poate elibera de priunde te-ai afla numai ca durata variaza.

sincer nici mie nu imi place cum este, in late locuri poti sa itl descarci tu automa de pe internet contra cost cum de altfel si la noi platesti, dar acolo il ai la momentul cind ai nevoie de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema chetri chetri in ce zile lucreaza cazierul juridic (vezi toată discuția)
Carnet moped: este necesara vizita medicala? cioatamircea cioatamircea am atestat de 5 ani,am inteles ca ma pot prezenta la examen,fara sa mai fac cursuri. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara vista medicala(eventual alte ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)