avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raspuns obiectiuni expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raspuns obiectiuni expertiza

Buna ziua.
Indraznesc sa mai apelz la ajutorul dvs cu un sfat.
Pe data de 10.11.2017 este programata sedinta in care eu trebuie sa raspund in scris la obiectiunile partilor incuvintate de instanta.
Ma confrunt cu urmatoarea problema. O parte a depus obiectiunile in care practic nu contesta nimic din expertiza mea ci doar contesta opinia expertilor consilieri (sunt 2) ai partii adverse. Iar o parte inca nu a depus obiectiunile la registratura.
Stiu ca deja ar fi trebuit sa depun raspunsul dar am zis sa mai astept, poate depune si cealalta parte obiectiunile.
Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea a 2 aspecte:
1. Cum ar trebuii sa sune raspunsul la obiectiunile partii care practic contesta doar opiniile expertilor consilieri? Ar trebuii ceva de genul : "Obiectiunea nu este cu privire la raspunsul meu"
2. Sa depun raspunsurile la obiectiuni fara obiectiunile celelaltei parti sau sa solicit amanare pentru a depune si cealalta parte obiectiunile?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
SorinIo, utilizator
Cel mai recent răspuns: SorinIo , utilizator 10:15, 7 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Nu sunt facute obiectiuni la continutul raportului Dvs. de expertiza si din aceasta cauza nu aveti ce raspunde. Mentionati aceasta in raspunsul la obiectiuni.
2. Depuneti raspunsurile numai la obiectiunile formulate si depuse. Mentionati acest aspect in raspuns.
Cu stima colegiala,
ing. Ioan Ciobanu
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conditiile in care una din partile in proces nu depune obiectiuni in termen, astfel incat dvs. sa puteti raspunde la obiectiuni, daca cereti stabilirea unui nou termen de judecata pentru acest motiv, riscati sa primiti o amenda judiciara pentru ca nu ati depus raspuns in termen la obiectiunile formulate.
Domnule Ioan Ciobanu si domnule POPA GHEORGHE, va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea unei expertize judiciare dupa renuntarea la calitatea de expert judiciar LauraCod LauraCod Buna ziua, Am efectuat o expertiza judiciara si am depus-o. Dupa o perioada, din motive personale am renuntat la calitatea de expert judiciar. Una din parti ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza in apel irina_270127 irina_270127 In fata instantei de fond s-a administrat proba cu expertiza juridica de specialitate, la care partea potrivnica mie nu a facut obiectiuni. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)