avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demersuri inmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demersuri inmatriculare

In urma cu doi ani am cumparat masina de la socrul meu, am facut contract de vanzare-cumparare, dar nu am transcris masina. Ulterior socrul a decedat, iar acum vreau sa inmatriculez masina, dar certificatul fiscal a fost eliberat pe numele soacrei, in calitate de mostenitor. Pot inmatricula masina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 6 Noiembrie 2017
Nu. Trebuie dezbatuta sucesiunea dupa socrul dvs, inclus autoturismul in masa succesorala, refacut contractul de vanzare cumparare cu mostenitorii si ulterior inmatriculat.
Trebuie reluata intreaga procedura de achizitie vehicul
Dupa dezbaterea succesiunii in baza certificatului de mostenitor,incheiati document de tranzactionare bun mobil cu soacra dv
Atentie,sa respectati termenul de 30 de zile pentru finalizare procedura inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Mostenire morosa morosa buna ziua .socrul meu a murit acum in un an sotul meu este singur la parinti si stam cu mama sa .actele pe casa sunt pe amandoi .vreau sa stiu ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire carol52968 carol52968 Buna seara. In februarie a decedat socrul meu. Au ramas doua autoturisme care dupa succesiune revin soacrei (75 de ani) si fiului meu (minor). Sotia mea a ... (vezi toată discuția)