avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deducere personala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deducere personala

Buna ziua, intr-o asociatie de proprietari, angajatii, respectiv presedintele cu contract de mandat, administratorul si ingrijitorul cu contracte individuale de munca sunt si pensionari la limita de varsta. La calcularea contributiilor din salarii pot fi considerati cu functie de baza si pot beneficia de deducere personala de 300 lei la stabilirea impozitului? Va multumim!
Cel mai recent răspuns: AKCA CONT EXPERT SRL , Consultant fiscal 00:29, 7 Noiembrie 2017
Presedintele asociatie are contract de mandat , deci e un venit asimilat nu un venit din salarii astfel ca , nu va beneficia de deducere.administratorul si ingrijitorul vor trebui sa isi stabilieasca singuri , pe proprie raspundere, care este functia de baza (exceptand pensia ), in cazul in care mai au si alte contracte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii datorate - contract de mandat - 1 mai 2016 ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti care sunt cotele de contributii sociale datorate pentru un cenzor/presedinte asociatie de proprietari, beneficiar al unei ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat președinte asociație AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 <<Intrebare: Contractul de mandat pentru un presedinte al unei asociatii de proprietari se inregistreaza in revisal ? Gheorghe ... (vezi toată discuția)
Deducere personala din indemnizatia de presedinte al asociatiei de proprietari prettydaniola prettydaniola Buna ziua, de aproape 3 ani sunt presedintele unei asociatii de proprietari, incasand o indemnizatie lunara neta de 200 lei, in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)