avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce e cu hotarirea asta?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce e cu hotarirea asta?

O cunostinta de-a mea se confrunta cu urmatoarea situatie pe care mi-a expus-o cerindu-mi un sfat, dar din pacate, cultura mea generala in materie de drept nu imi permite sa ii dau un raspuns satisfacator, asa ca apelez la ajutorul specialistilor de pe acest forum :).
Despre de e vorba: timp de 20 si ceva de ani a trait in concubinaj cu un tip. In 2001 l-a dat afara din casa pt ca nu se mai intelegeau. Are in acest sens o hotarire judecatoreasca care nu a fost pusa in aplicare nici pina in ziua de azi pt. ca mirsavul a reusit sa o convinga de fiecare data sa nu il dea afara. INTREBARE: ca sa o puna in aplicare acum dupa atitia ani, mai tre sa faca ceva? Eu stiu:-/ sa plateasca un executor? Hotarirea mai e valabila? S-a prescris cumva :-/ Va rog, un raspuns:) Multumiri anticipate :) :D
Cel mai recent răspuns: beatrice_g , utilizator 13:27, 2 Februarie 2006
daca au trecut mai mult de 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii va trebui sa optina alta aducand ca o proba si hotararea anterioara si sa o execute pe cea dea doua. Varianta mai simpla este sa schimbe toate ialele, sa-i interzica accesul in apartament, daca vine si insista - sa cheme politia aratand ca nu are titlu si hotararea veche de evacuare. In paralel sa faca un opis cu toate bunurile acestuia si sa-l notifice sa le ridice.....sa o dea el in judecata daca crede ca poate castiga ceva.
Multumesc. Dar ce inseamna "sa o execute pe cea de -a doua"?
hotararea ce urmeaza sa fie obtinuta va fi pusa in executare
:"> Multumesc frumos inca o data. O zi buna tuturor!

Beatrice

;))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum voi demonstra pe viitor? beatrice_g beatrice_g Buna dimineata tuturor. As vrea sa supun atentiei Dumneavoastra urmatoarea speta. Sotul meu si cu mine ne vom muta in curind in locuinta socrilor mei , ... (vezi toată discuția)
Teren cu probleme - speta ciudata andreicon andreicon Buna ziua Am urmatoarea speta: - Un teren de din care am achizitionat pana in prezent 6/8 . Celalalte 2/8 apartin unei doamne decedate in anul de gratie ... (vezi toată discuția)
Concubinaj mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am locuit in concubinaj 16 ani cu o persoana intr-un imobil care a fost cumparat in aceasta perioada, ... (vezi toată discuția)