avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Arhitect/Urbanist
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Arhitect/Urbanist

Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa imi spuna care ar fi pasii necesari de urmat in cazul in care un arhitect, respectiv un urbanist doresc sa isi infiinteze un PFA (BIA in cazul arhitectului. Mentionez ca acesta nu este inca inregistrat la OAR). Am inteles ca ar fi incadrate la profesii liberale si nu s-ar inregistra la Registrul Comertului ci direct la ANAF.
Daca cineva are cunostiinte in aceasta privinta va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Roxana789 , utilizator 22:03, 7 Noiembrie 2017
Profesiile liberale se inregistreaza direct la ANAF. Se depune formularul 070 si d220, insotite de contractul de comodat pentru stabilire sediu , doc de autorizare in profesie si cartea de identitate.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Intreprindere mica inseamna ii? florenta_22 florenta_22 Intreprindere mica inseamna II si se inregistreaza la Finante sau Registrul Comertului? Este vorba de profesie liberala. (vezi toată discuția)