Ca magistratii, fiind judecatori si procurori, si-au permis sa incalce dispozitiile Constitutiei Romaniei, republicata, batandu-si joc de justiabili care au platit cu varf si indesat pentru ce...au intrat in greva si au obtinut drepturi de genul unei situatii: "Eu pasez, eu primesc, eu marchez... si am invins echipa guvernului! Aceasta Pivniceru a exagerat prin ceea ce a sustinut!
Discutiile sau eventualele invataminte nu repara prejudiciile cauzate de abuzul celei de -a treia puteri in stat.
In conditiile in care magistratii beneficiaza de drepturile salariale cu valori greu de imaginat pentru cetateanul de rand ,ar trebui ca beneficairii sa constientizeze situatia subdecenta in care se zbate majoritatea covarsitoare a populatiei.Este adevarat,foarte adevarat ca magistartii au o responsabilitate aparte fata de restul ,dar,guvernantii ar trebui sa gandeasca ca nunumai magistratii au dreptul sa traiasca .Am aflat cu stupoare ca un angajat a facut accident vascular cerebral in momentul cand a aflat ca urmeaza sa primeasca o pensie ,dupa 41 de ani de munca ,de 4100 ron,suma care nu ii asigura nicimacar acoperirea intretinerii.
Intre persoanele beneficiare de drepturi de pensie exista discrepante mult prea ...nesimtite,parca nu ar manca toti cu o singura burta?
Ar fi multe de dezbatut,dar la ce bun ?