avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia de a depune copie legalizata cu contestatia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia de a depune copie legalizata cu contestatia in anulare?

Buna ziua,

Daca vreau sa depun contestatie in anulare, trebuie sa depun si copii legalizate de pe hotararea atacata sau e suficienta depunerea de copii certificate conform cu originalul?

Sa nu fie vreo sanctiune sau o obligatie in sarcina partii de a depunde si copii legalizate.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 23:01, 8 Noiembrie 2017
Este suficienta depunerea de copii certificate,
Buna seara,

Multumesc pentru raspuns.

Inca o intrebare: daca hotararea atacata a fost data de sectia a 3-a civila a tribunalului bucuresti - eu trebuie sa depun Contestatia in anulare la registratura sectiei a 3-a civile sau la Registratura generala a Tribunalului Bucuresti care imi va repartiza contestatia catre alta sectie civila?

Acceasi intrebare e si pentru Recurs: recursul se va depune la sectia a 3-a civila sau la regitratura generala a tribunalului bucuresti?

PS: voi declara 2 cai extraordinare de atac

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare geo-vem geo-vem Am depus initial prin fax la tribunal o contestatie in anulare-recurs pretentii si neprimind confirmarea de primire a faxului, am depus-o si prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)