avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Concediu medical

Dacă în zilele mele libere lucrând 2 zile cu 2 am fost în concediu medical,trebuie sa.mi plătească angajatorul și concediul medical ?practic așa sa întâmplat sa fiu liber și sa am concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:17, 8 Noiembrie 2017
Buna seara,
Daca i-ati inmanat certificatul medical trebuie sa va plateasca indemnizatia de concediu medical pentru zilele aferente, indiferent de modul in care s-a repartizat programul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sau risc maternal? AndreeaDascălu31 AndreeaDascălu31 Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. Sunt angajata la o firma care are 2 domenii de activitate. La prima firma sunt angajata cu norma intreaga,iar la cea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cosminia cosminia Cine ma poate ajuta cu un raspuns? Sunt angajata cu contract intr-o institutie publica de 2 ani si luna aceasta am avut 10 zile concediu medical. Cand l-am ... (vezi toată discuția)