avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eliberare certificat atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eliberare certificat atestare fiscala

Buna ziua,

Eliberarea certificatului fiscal in cazul cumpararii unei masini second hand este conditionat de contractul vanzare cumparare ?
Conform informatiilor de pe site-ul primariei Cluj Napoca reiese ca e nevoie de contractul vanzare cumparare ( [ link extern ] .

Va rog sa imi transmiteti daca informatia este gresita sau chiar exista aceasta conditionare.

Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare auto cu intermediar gabone71 gabone71 Buna ziua, Am si eu o problema. Am cumparat acum vreo 3 saptamani o masina second hand (inscrisa deja in romania) de la o fata din Cluj-Napoca. Masina nu e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat o masina second hand in 2021 dintr-un showroom ... bogdanther bogdanther Buna ziua Am cumparat o masina second hand in 2021 dintr-un showroom autorizat, masina teoretic intrata intr-un program de verificare si certificare conform ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Adrianvladoi Adrianvladoi Bună ziua. Am cumparat si eu o mașină second hand din Germania de la un cetățean român care lucrează acolo. Am făcut un contract de vanzare cumpărare ... (vezi toată discuția)