avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am cumparat o masina second hand in 2021 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am cumparat o masina second hand in 2021 dintr-un showroom ...

Buna ziua

Am cumparat o masina second hand in 2021 dintr-un showroom autorizat, masina teoretic intrata intr-un program de verificare si certificare conform unor standarde. In urma unui incident minor am descoperit la service ca masina a fost implicata intr-un accident anterior cumpararii, fapt de care nu am fost anuntat(desi am intrebat). Verificand documentele semnate la cumparare am constatat ca pe procesul verbal semnat scrie ca sunt de acord sa preiau masina fara alte pretentii fata de vanzator.
Exista vreo cale de atac in aceasta situatie?
As putea sa gasesc cat de grav a fost accidentul in care a fost masina implicata sau istoricul corect al masinii?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:08, 23 Aprilie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am achizionat recent o masina, care era listata pe ... Mioara Bacău Mioara Bacău Cumpărare masina cu grave vicii ascunse!!!! Am achizionat recent o masina, care era listata și pe autovit.ro, iar cei de acolo m au pus in legatura cu ... (vezi toată discuția)
În ce bază legală pot fi pedepsiți cei care măsluiesc kilometrajul mașinilor second hand? marius_oprita marius_oprita As vrea sa stiu si eu, daca stie cineva, care este aricolul adaugat in codul penal, care ne face raspunzatori pentru masluirea kilometrajului auto.multumesc (vezi toată discuția)
Masina vicii ascunse marian_marian173 marian_marian173 Buna ziua, Doresc sa incep acest subiect dand cateva detalii referitoare la problema cu care ma confrunt.Este vorba despre cumpararea unei masini in voaloare ... (vezi toată discuția)