avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul de conducere

Va rog sa ma ajutati...mi sa suspendat permisul pt 90 de zile pt viteza am fost la avocat si mi a dat o foaie de grefa prin care mi am luat permisul inapoi acum intrebarea este: pot trimite permisul de conducere din germania in romania ca sa il predea un membru din familie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 19:12, 10 Noiembrie 2017
Daca s-a solutionat plangerea contraventionala permisul trebuie depus in termen de 15 zile de la solutionare. Puteti preda permisul si prin cineva din familie dar cu imputernicire legalizata la ambasada sau la notar si in termenul legal, altfel se va prelungi perioada de suspendare cu inca 30 zile.

Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Dorin1234 Dorin1234 Va rog sa ma ajutati...acum 3 luni mi a fost suspendat permosul pe 90 de zile inainte de a pleca din tara avocatul mi a dat o foaie de greja in urma careia ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)