Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit jocuri de noroc (pariuri sportive online)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit jocuri de noroc (pariuri sportive online)

Buna ziua in Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal

ART. 110 - Determinarea impozitului aferent veniturilor din premii și din jocuri de noroc

(3) Obligația calculării, reținerii și plății impozitului revine organizatorilor/plătitorilor de venituri.

(4) Nu sunt impozabile următoarele venituri obținute în bani și/sau în natură:

a) premii sub valoarea sumei neimpozabile stabilite în sumă de 600 lei, inclusiv, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu;

b) veniturile obținute ca urmare a participării la jocurile de noroc caracteristice cazinourilor, cluburilor de poker, slot-machine și lozuri sub valoarea sumei neimpozabile de 66.750 lei, inclusiv, realizate de contribuabil pentru fiecare venit brut primit.

Verificarea încadrării în plafonul neimpozabil se efectuează la fiecare plată, indiferent de tipul de joc din care a fost obținut venitul respectiv.

In cazul de fata mai trebuie depus formularul 200 la ANAF ? Se mai plateste impozit daca obligatia retinerii revine organizatorului ?

Alte discuții în legătură

Impozit poker online cosbacau cosbacau Buna seara, As dori sa intreb daca trebuie sa completez acte/platesc impozite la Anaf/Fisc in cazul in care joc pe un site de poker dar nu retrag bani. ... (vezi toată discuția)
Impozit jocuri de noroc online dara3923 dara3923 buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a plati un impozit pentru o suma de bani pe care am retras-o anul trecut de pe un site de poker. suma ... (vezi toată discuția)
Noi impozite loterie GabrielC93 GabrielC93 As avea si eu o curiozitate. Cu noile impozite la jocurile electronice ale videoloteriei, voi fi impozitat pentru castiguri, inca o data, de catre Fisc? (vezi toată discuția)