avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit jocuri de noroc online
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit jocuri de noroc online

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a plati un impozit pentru o suma de bani pe care am retras-o anul trecut de pe un site de poker. suma e foarte mica, dar cred ca trebuie sa platesc un impozit. ce formular se completeaza si unde se depune taxa?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 11:39, 4 Februarie 2017
Cu privire la determinarea impozitului aferent veniturilor din premii şi din jocuri de noroc , veniturile din jocurile de noroc se impun prin reţinere la sursă unde obligaţia calculării, reţinerii şi plăţii impozitului revine organizatorilor/plătitorilor de venituri . Totodata , premiile sub valoarea sumei neimpozabile stabilite în sumă de 600 lei , inclusiv, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu nu sunt impozabile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare premii in bani si natura concursuri sportive amaliaglobal amaliaglobal Buna ziua, Am un ONG care organizeaza concursuri sportive pentru amatori. Premiile acordate in bani concurentilor (sume mici sub 600 lei) se impoziteaza? Dar ... (vezi toată discuția)
Impozit jocuri de noroc (pariuri sportive online) gram245 gram245 Buna ziua in Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal ART. 110 - Determinarea impozitului aferent veniturilor din premii și din jocuri de noroc (3) ... (vezi toată discuția)
Impozitare premii la asociatie poker sportiv aylyn87 aylyn87 Buna ziua! In cazul unei asociatii pt poker sportiv in cadrul careia se organizeaza turnee de poker,la sfarsitul turneului,din cotizatiile membrilor se acorda ... (vezi toată discuția)