avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare foaie de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare foaie de parcurs

ca si operator introducere si validare date trebuie sa completez foile de parcurs la firma unde lucrez?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:25, 13 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu acest document se completeaza/semneaza de catre sofer, dar daca se foloseste calculatorul pt completarea acestora (unde nu mai conteaza cine a introdus datele), soferul le poate doar semna. Bineinteles raspunderea si-o asuma soferul pt realitatea datelor completate, prin semnarea acestora.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Ioan Petru Butariu, Contabil
Multumesc de raspuns, aceste date se completeaza scris de mana, nu am cum sa le completez la calculator. Voiam sa stiu daca este o sarcina obligatorie in ceea ce ma priveste, o seara buna in continuare!

In principiu acest document se completeaza/semneaza de catre sofer, dar daca se foloseste calculatorul pt completarea acestora (unde nu mai conteaza cine a introdus datele), soferul le poate doar semna. Bineinteles raspunderea si-o asuma soferul pt realitatea datelor completate, prin semnarea acestora.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar trebui sa fie sarcina d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Ordin deplasare Cos.yo Cos.yo Buna ziua. Semnatura \"titularului de avans\" pe ordinul de deplasare este obligatorie chiar daca acesta nu a primit avans?Nu gasesc ceva concret in ordinul ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)