avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin deplasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin deplasare

Buna ziua. Semnatura "titularului de avans" pe ordinul de deplasare este obligatorie chiar daca acesta nu a primit avans?Nu gasesc ceva concret in ordinul 2634/2015. Va multumesc pt eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cos.yo , utilizator 17:11, 21 Mai 2019


Buna ziua,

Ordinul de deplasare se intocmeste cu ocazia delegarii/detasarii in baza deciziei unilaterale a angajatorului. Salariatul,in cazul in care deconteaza facturi la intoarcere,completeaza pe verso ul ordinului de deplasare felul actului si suma pe fiecare document in parte, dupa care semneaza la titular avans (chiar si ptr avans zero). Daca nu completeaza partea de decontare cheltuieli a ordinului de deplasare, semnatura lui doar va valida deplasarea in sine si concordanta cu pontajul orelor in perioada delegarii. Va completa avans zero, va bara pe rubricile de cheltuieli corespunzator si va semna.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 714/2018 Romeo Leahu Romeo Leahu OG. 714 / 2018 .se aplica doar bugetarilor sau si angajatilor de la privat .societati comerciale ? Am intrebat la mai multi contabili.si se pare ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare maraloiu maraloiu Buna ziua! Ordinul de deplasare tb completat in dublu exemplar?? Asa zice contabila mea. Sunt microintreprindere \" Intermedieri comertul electronic, ... (vezi toată discuția)