avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cererea de contestatie a PV trebuie timbrata?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cererea de contestatie a PV trebuie timbrata?

cererea de contestare a PV adesata instantei judecatoresti trebuie timbrata? precizez ca am primit amenda de la ARR si vreau sa o contest in instanta.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MINOKA HR , Consultant resurse umane 12:41, 9 Octombrie 2009
potrivit O.G 2/2001

Art. 36. - Plangerea impotriva procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei, recursul formulat impotriva hotararii judecatoresti prin care s-a solutionat plangerea, precum si orice alte cereri incidente sunt scutite de taxa judiciara de timbru.

Succes !!!
Pentru ce ati primit amenda de la ARR?
mikcez a scris:

Pentru ce ati primit amenda de la ARR?

pentru ca un sofer al societatii nu a putut prezentat 28 de diagrame la solicitarea ARR, desi acesta lucra numai de 24 de zile
Dar pentru cele 24 zile puteti face proba? Avea soferul diagramele (sau cartela tahograf) asupra lui?
S-a intocmit pv de catre ARR pe "formular de control in trafic"sau a fost intocmit de politia rutiera pe formular obisnuit de constatare a contraventiilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme diagrama tahograf tomas88 tomas88 Buna ziua. Problema mea ar fi ca din motive personale nu am reusit sa schimb diagrama tahograf la timp si doua ore de pauza s-au incalecat peste doua ore de ... (vezi toată discuția)
Procedura contestatiei la executare silita MINOKA HR MINOKA HR Buna seara, As dori sa ma ghidati si pe mine in labirintul cailor procedurale. Problema este urmatoarea: S.C. X a primit in luna mai o amenda contraventionala ... (vezi toată discuția)
Amenda isctr, plangere contraventionala ContSters128789 ContSters128789 Noul organism de adunat bani la buget -din amenzi, desigur, doar nu pe crestere economica- si-a intrat puternic in treaba, cu amenzi, devastatoare pentru ... (vezi toată discuția)