avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucherele de vacanță - returnare sau nu în caz de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucherele de vacanță - returnare sau nu în caz de demisie?

Sunt pentru anul 2017 sau pentru 2018? In caz de demisie cum procedez le returnez am lucrat tot anul 2017? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 8 Decembrie 2017
Voucherul de vacanță are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii, fără a se înțelege că aceasta este perioada de valabilitate a suportului electronic, în cazul în care voucherul a fost emis pe acest tip de suport.

La sfârşitul perioadei de valabilitate, la data stabilită de angajator sau la data încetării raporturilor de muncă, beneficiarul are obligaţia să restituie angajatorului voucherele de vacanţă pe suport hârtie acordate pentru anul în curs şi neutilizate ori necuvenite, potrivit prevederilor legale.
Multumesc
Sunt obligata sa returnez voucherele de vacanta primite la 1 nov.2017 deoarece demisionez in data de 10 dec 2017 iar din 11 dec.2017 sunt tot in sistemul bugetar...am platit cu aceste vouchere ptr vacanta din 2018
Wwwlitoralul romanesc(lucrez din 2016 pana in prezent in aceasta institutie de stat..(Teatru de Comedie)cum procedez va rog. Multumesc
Cred ca va trebui sa intrebati la Ministerul Muncii sau la Ministerul de Finante despre situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta AmaliaBarbu AmaliaBarbu Din data de 22.01.2018 imi suspend raporturile de munca pentru concediu crestere si ingrijire copil, dar am primit vouchere de vacanta valabile ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta danuta67 danuta67 suntem institutie publica. Am acordat in luna noiembrie vouchere de vacanță pe suport de hârtie. Știm că valabilitatea lor este de 1 an de la data ... (vezi toată discuția)
Valabilitate vouchere vacanta dupa incetarea contractului de munca dianis.m120@yahoo.com dianis.m120@yahoo.com Buna ziua, Lucrez de aproximativ 3 ani intr-o companie de IT, însă urmeaza sa imi depun demisia. In perioada dec-nov anual se acorda \"beneficii\", sub ... (vezi toată discuția)