Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema de par. Am mers toate 4 la adiministratorul căminului pentru a încerca sa rezolvam situația, răspunsul acestuia fiind ca o sa cheme poliția cu testul poligraf. Se poate ajunge din aceasta situație la testul poligraf ?Pot refuza testul poligraf ? Sunt o persoana foarte emotiva si care se panicheaza repede si imi e teama ca il voi pica deși nu am nicio vina. Mulțumesc.
Buna seara,
Testul poligraf se dispune de catre procuror si doar in cazuri deosebite.
Nu e cazul sa va panicati.
Daca va stiti nevinovata ... stai linistita.
Nenea ,,ADMINISTRATORELER” e cel mai tare din parcare cand parcarea era goala.
In nicio situatie nu puteti fi obligata sa efectuati acest test.
Si atunci ce se va intampla ? Se va deschide o ancheta pentru acest caz sau este mult prea mic prejudiciul .. sunt panicata si vreau sa aflu. Mulțumesc
Daca totusi depune plangere penala, desi nu cred avand in vedere ce reclama, se deschide dosar penal si daca o sa fiti chemata la audiere, mergeti si spuneti adevarul. Nu aveti ce sa patiti daca nu sunt probe care sa va incrimineze.
Poligraf
Gabiaaa
Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)
Test poligraf
Gabiaaa
Buna ziua. Stau într-un camin studențesc cu inca 3 fete in camera. Zilele trecute una dintre ele S-a plâns ca i-ar fi dispărut un ruj, un sampon si o crema ... (vezi toată discuția)