Va rog sa mă ajutați ca să inteleg cum este legea. Baiatul a stat la mama după divorț. Cum a împlinit 15 ani din cauza neglijetei si agresiuni fizice si verbale sa mutat copilul la tata. Tata a avut o perioada inainte cand nu a putut să plătească pensia .Acuma mama din razbunare a plătit un executor să pună poprire pe contul tatei. Tata mai este obligat să plătească pensia neachitata din trecut care nu a fost din rea credința? ? Si minorul stă cu tata .
Am primit hotararea si asa este. Au admis cererea si mama trebuie sa restituie banii de cand copilul sta la mine si alocatia de stat care a incasat fara drept.
Am primit hotararea si asa este. Au admis cererea si mama trebuie sa restituie banii de cand copilul sta la mine si alocatia de stat care a incasat fara drept.
Pe ce v-ati judecat, pe contestație la executare și ati castigat?
Ati obținut stabilirea domiciliului minorului la dvs. sau acesta a rămas în acte la mama în continuare?
Am obtinut stabilirea dom. pentru minor. Mama copilului a facut declaratie ca nu=l mai intereseaza de copil inainte de proces.Dar prima data am castigat contestatie la executare prin Ordonanta presidentiala.