avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silită pensie de întreținere cerută de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silită pensie de întreținere cerută de părintele la care minorul nu mai vrea să locuiască. Este corect?

Va rog sa mă ajutați ca să inteleg cum este legea. Baiatul a stat la mama după divorț. Cum a împlinit 15 ani din cauza neglijetei si agresiuni fizice si verbale sa mutat copilul la tata. Tata a avut o perioada inainte cand nu a putut să plătească pensia .Acuma mama din razbunare a plătit un executor să pună poprire pe contul tatei. Tata mai este obligat să plătească pensia neachitata din trecut care nu a fost din rea credința? ? Si minorul stă cu tata .
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Evelyn 10 , utilizator 14:40, 25 Februarie 2018
Am primit hotararea si asa este. Au admis cererea si mama trebuie sa restituie banii de cand copilul sta la mine si alocatia de stat care a incasat fara drept.
DA dl Avocat ati avut dreptate. Asa am facut cum ati zis d-voastra. Am castigat procesul. MULTUMESC!!!!!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Felicitari ! Dar noi discutam de banii pe care trebuia sa ii dati pana sa se mute la dvs.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

Evelyn 10 a scris:

Am primit hotararea si asa este. Au admis cererea si mama trebuie sa restituie banii de cand copilul sta la mine si alocatia de stat care a incasat fara drept.

Pe ce v-ati judecat, pe contestație la executare și ati castigat?

Ati obținut stabilirea domiciliului minorului la dvs. sau acesta a rămas în acte la mama în continuare?
Am obtinut stabilirea dom. pentru minor. Mama copilului a facut declaratie ca nu=l mai intereseaza de copil inainte de proces.Dar prima data am castigat contestatie la executare prin Ordonanta presidentiala.

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară pe timpul vacanței la părintele nerezident ContSters437801 ContSters437801 Tatăl copilului meu trebuie sa plateasca pensie de întreținere copil de 250lei lunar pana la majoratul acestuia.Locuinta minorului a fost stabilita la ... (vezi toată discuția)
Buna seara - plata pensie de intretinere pe perioada vacantei Bereschi  Janos Bereschi Janos Sunt un tata,care pe perioada vacantei a avut-o pe fiica lui in totalitate in custodiasa. Pot dovedi prin biletul de dus-intors,care au fost cumparate de mine. ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor dupa divort la notar LauraSF LauraSF Buna ziua. Va rog sa ma indrumati intr-o speta. O familie a divortat la notar, stabilind domiciliul copilului minor la mama si o pensie de intretinere datorata ... (vezi toată discuția)