avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog mult sa ma ajutati -cu sfaturi sunt intr-o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog mult sa ma ajutati -cu sfaturi sunt intr-o situatie delicata -Cererea de interventie intr-un proces intenteat de prefect ,,Nulitate absoluta partiala titlu de proprietate - solicit sfatull . Va rog mult !

Relatare : Intr-un proces civil intenteat de prefect ,,Nulitate absoluta partiala titlu de proprietate" privind 2 Titluri de Proprietate si anume cu doua capete 1 si 2.
Prefectul solicita pentru capatul nr.1 anulare titlu de proprietate nr. RRR pentru Gheorghe mai precis din totalul a 10 ha. se cere diminuarea acestuia cu 2 ha. teren extravilan si intravila deoarece acesta nu detine acte. ATENTIE ! In suprafata de teren intravilan pentru care se cere diminuarea titlului lui Gheorghe se afla si un teren intravilan de 3000 mp. pentru care bunica mea detinea acte de vanzare-cumparare din anul 1953. Prefectul desii avea sesizari si raport ANRP nu ma inclus in acest dosar. Am facut cerere de interventie in nume propriu. Instanta a adnis cererea de interventie unde sun Intervenient si mandatar al unchilui meu Vasilica. Mentionez: ca pentru acest capat nr. 1 am acceptul instantei de Intervenient si procura pentru calitatea de mandatar.
Atentie: ( Titlu de Proprietate pe teren Padure FORESTIER de 2 ha. ) acest titlu de proprietate nr. EEE a fost eliberat in baza unui Registru Agricol din anii 1948-1951 in care numele titularului Nicolae Melinte a fost modificat prin suprapunere de nume si anume: peste Nicolae Melinte- cineva candva a scris Maria Melinte care este mama buniciului meu. Prin acesta modificare sa dat posibilitatea aducerii la succesiune a lui Gheorghe care este nepotul de sora al bunicului. Tatal meu Stefan a facut cerere de retrocedare terenuri conform legea nr.18/1991 in care preciza si de acest teren forestier. In anul 1997 odata cu aparitie Legea nr.169/1997 tatal meu Stefan nu a mai facut cerere conform legea nr.169/1997 - Posibil sa fie decazut din drepturi ? In final terenul forestier de 2 ha. a fost impartit de unchiul Vasilica si varul acestuia Gheorghe. ANRP a fost in control la sesizarea mea si a constatat faptul ca Gheorghe varul nu face si nu a facut dovada ca ar fii persoana indreptatita. In urma acestui raport ANRP prefectul a solicitat eliminarea din titul de proprietate a lui Gheorghe nepot al bunicului si var cu tatal meu decedat in anul 2001. Pentru acest capatul nr. 2 din actiunea prefectului nu am solicitat si nu am facut cerere de interventie in nume propriu fiind numai mandatar al unchiului meu prin procura notariala.
Tntrebarea este - Se considera cererea de interventie admisa de instanta pentru capatul nr.1 valabila si pentru capatul nr.2- ambele capete formeaza acelasi dosar nr. 3333/ 2017 ? Ori cererea de interventie este valabila numai pentru capatul nr.1 ?
Intreb deoarece doresc a solicita instantei de judecata ca in situatia in care il va elimina dint titlu pe varul Gheorghe sal includa pe tatal meu. Care dupa cum am scris in anul 1997 odata cu legea 169 /1997 din motive de sanatate nu a mai putut ajunge la primarie si nu a mai facut cerere pentru terenul forestier .

Cererea de interventie in nume propriu este valabila pentru tot dosarul cap nr.1 si cap nr.2 ori numai pt, capatul nr. 1.
Cu deosebita stima
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 10:58, 11 Noiembrie 2017
Nu stie nimeni pe aici sa dea un minim raspuns ? daca cererea de interventie admisa in principiu de instante este valabila pentru ambele capete,, respectiv cap.1 si cap.2 din actiune prefectului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate cerere de interventie pentru 2 capete in acelasi dosar civil soparla62 soparla62 Intr-un proces civil intenteat de prefect ,,Nulitate absoluta partiala titlu de proprietate\" privind 2 Titluri de Proprietate si anume cu doua capete 1 si ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren forestier (padure) Mirela2012 Mirela2012 Buna ziua, Am o intrebare pt. acest forum. Un prieten de-al familiei este cetatean roman cu domiciliul in starinatate. In numele bunicului lui, decedat acum ... (vezi toată discuția)
Anulare sau modificare titlu de proprietate andreicosminus andreicosminus In situatia in care s-a emis un titlu de proprietate pentru o suprafata mai mica decat cea cu care defunctul s-a inscris in registrul agricol (conform ... (vezi toată discuția)