avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura administratie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura administratie publica

Ma poata ajuta cineva sa-mi spuna unde pot gasi CCM la nivel de ramura administratie publica? L-am tot cautat pe net , dar fara succes.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 10 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compesatoriu refuzat bad_sonia bad_sonia Buna ziua! Am o problema pe care vreau sa o rezolv cat mai repede si anume: pe data de 02.06, mi s-a adus la cunostinta ca se desfinteaza postul pe care eram ... (vezi toată discuția)
C.i.m. sanducatanas sanducatanas Sunt administratorul unui S.R.L.Am deschis un punct de lucru cu obiect de activitate comert.1.Pot angaja o persoana pe post de vanzatoare daca nu are ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivelul ramurii-metalurgie Costy S Costy S Buna seara! Contractul colectiv de munca la nivelul ramurii metalurgie feroasa, metalurgie neferoasa mai este valabil sau este expirat? (vezi toată discuția)