avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... convocare cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

convocare cercetare disciplinara

Pot trimite convocarea pe e-mail / fax si sa rog salariatul sa-mi confirme in scris primirea?

Cercetarea poate avea loc astfel mai devreme de 5 zile; daca am confirmarea salariatului ca a primit convocarea?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 17:46, 9 Octombrie 2009
Acelasi mod de calcul ca @smeagull am folosit si recomand si eu.
Prevederile Codului muncii se completeaza cu cele ale dreptului civil si consider ca trebuie aplicat acest mod de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog ramy84 ramy84 Angajatorul a emis decizie de incetare CIM pe art. 61 lit. a, C. Muncii, ca sanctiune disciplinara. Decizia a fost contestata in instanta, si anulata pentru ... (vezi toată discuția)
Cum fac cercetarea disciplinara in cazul nerespectarii preavizului? jujica jujica Buna ziua Un angajat a depus cerere de incetare CIM in 01.08, cu 31.07.Conducerea doreste respectarea CIM , adica in cazul demisie , cu preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara eujad eujad am un referat ptr ca un salariat a absentat nemotivat o luna de zile. i-am trimis acasa convocarea in termen,dar problema este ca plicul nu a ajuns la ... (vezi toată discuția)