avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort prin acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort prin acordul partilor

Buna ziua,
Am divortat de sotia mea in fata notarului prin acordul partilor, neexistand copii in urma mariajului. La doua luni de la pronuntare, sotia vrea sa faca partaj. Intrebarea mea este daca este posibil, daca da, in ce conditii.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:42, 13 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti de asemenea sa faceti partajul la notar, daca va intelegeti cu privire la impartirea bunurilor, daca nu, urmeaza sa va adresati instantei de judecata. Daca aveti bunuri imobile si nu va permiteti niciunul sa plati o sulta celuilalt, vindeti bunul unui tert.

Oricum, va recomand tot procedura notariala, costurile in instanta sunt foarte mari: taxe de timbru, avocati, expert etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotie maltratata de sot cata_llyna cata_llyna Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare pentru un caz de sotie de varsta a doua, maltratata de catre sot, victima a violentei psihice ... (vezi toată discuția)
Divorț mymy10 mymy10 Divorțul și partajul la notariat are putere ca și cel de la tribunal? Trebuie ca unul din cei doi sa obțină o suta în cazul în care renunță la unele ... (vezi toată discuția)
Partaj ghebosel_leu ghebosel_leu va rog spunetimi si mie toti pasii care trebuie facuti in cazul in care ajung la partaj cu fosta sotie.multumesc mult. (vezi toată discuția)