avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Condiții de admitere în magistratură
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Condiții de admitere în magistratură

Buna ziua! As dori sa particip la urmatorul concurs pentru admitere in magistratura si nu sunt lamurit in ceea ce priveste conditiile pentru inscriere. Eu sunt ofiter de politie din luna martie 2012, si tot de atunci am calitatea de politist judiciar neintrerupt. Problema este ca sunt licentiat in drept doar din luna februarie 2017 si nu stiu daca se indeplineste conditia celor 5 ani de vechime in specialitate. Multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Concurs de admitere la inm 15 noiembrie 2009 ContSters74561 ContSters74561 Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)