avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Evidenta contabilitate produse handmade
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Evidenta contabilitate produse handmade

Buna ziua! Vreau sa deschid o firma (PFA sau II) cu specific handmade si vanzare online de produse. Prima intrebare e, cum se tine contabilitatea in acest caz avand in vedere ca tot ce tine de domeniul "plati" pt achizitionarea de materie prima, nu e foarte relevant. Un exemplu banal ar fii achizitionarea unui sul de hartie care are un pret, dar eu folosesc doar o mica parte din acel sul...
A doua intrebare e daca am neaparat nevoie de casa de marcat?
Va multumesc si sper ca m-am facut inteles!

Alte discuții în legătură

Fiscalitate in domeniul artei Alexandramarin Alexandramarin Ce forma legala poate avea o persoana fizica care realizeaza produse \"handmade\", fara caracter de permanenta? Ca liber profesionist in domeniul designului ... (vezi toată discuția)
Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse artizanale/handmade în magazin. adaada93 adaada93 Bună seara, Sunt proprietarul unui magazin tip PetShop. Aș dori să comercializez în cadrul acestuia câteva produse confecționate de mine. Întrebarea ... (vezi toată discuția)