avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca plata unor sulte in prezenta avocatilor partilor prin semnarea unui proces verbal constituie o dovada ferma a realizarii platii, sau este de preferat plata sultelor in fata unui notar. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cezarsamsung , utilizator 16:19, 16 Noiembrie 2017
Plătiți în contul indicat și păstrați ordinul de plata și extrasul. De ce va complicați?
Respectivele persoane carora trebuie platite sultele nu au cont bancar, si prefera plata in fata avocatului lor cu semnarea unui proces verbal.
Își pot face cont bancar în 10 minute. Cel mult, puteți face plata în fața unui notar, fără riscuri de formă. Mare atenție la modalitatea în care plătiți sulta!
Este preferabil prin act autentic cu mentiunea ca, constituie chitanta liberatorie.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imprumut. sorin648 sorin648 Buna seara. As avea si eu o intrebare. Am imprumutat o suma destul de mare de bani de la o persoana, imprumut care s-a facut in baza unui act incheiat la ... (vezi toată discuția)
Este posibilă plata sultei prin intermediul avocatului? Catalin.A. Catalin.A. Bună ziua. Supun atenției dumneavoastră următoarea problemă, cu rugămintea de a mă lămuri. Situația: Trebuie să plătesc o sultă în urma unei ... (vezi toată discuția)