avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Traducere factura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Traducere factura

Ce inseamna " document tradus in copie certificata insotit de traducerea legalizata". Este vorba despre o factura . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:17, 14 Noiembrie 2017
inseamna o copie a documentului in limba straina, pe care scrieti "conform cu originalul" si semnati, plus o traducere autorizata cu legalizarea semnaturii traducatorului, din limba documentului in limba romana.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea traducerilor efectuate dupã fotocopii, documente sau texte simple ContSters149 ContSters149 Buna ziua, Vreau sa supun discutiei un subiect pe care multi colegi si notari il trateaza diferit si anume legalizarea traducerilor efectuate dupa un text ... (vezi toată discuția)
Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Documente prezentate intr-o alta limba decat cea romana ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Documentele prezentate intr-o alta limba decat cea romana trebuie sa fie insotite de traduceri autorizate sau traduceri autorizate si legalizate? ... (vezi toată discuția)