avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata

La firma la care lucrez inca, am depus un preaviz de demisie de 20 de zile. Nemaiavand zile disponibile din concediul de odihna, imi pot lua zile de concediu fara plata, fara a intrerupe desfasurarea preavizului ?
Cel mai recent răspuns: alexandru9591 , utilizator 12:23, 15 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.54 C.mun., pe durata CFP c.i.m. poate fi suspendat, prin acordul părţilor.

In situatia in care se va decide suspendarea c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP , atunci in baza art.81 alin.6 C.mun., termenul de preaviz este suspendat. In acest caz, preavizul se va prelungi cu durata CFP.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz daniela-claudia daniela-claudia Un salariat se afla in cele 20 zile de preaviz. Dupa primele 10 zile de preaviz (concediere din motive care nu tin de persoana salariatului) acesta solicita ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ina 64 ina 64 Buna ziua, sora mea si-a gasit un serviciu mai bun in alta parte , a depus cererea de demisie cu preavizul de 20 de zile lucratoare, dar mai are de luat 4 ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz alina_puff alina_puff Buna ziua, In cauzul in care se primeste o notificare precum ca angajatorul isi restrange activitatea si iti da preavizu de 20 de zile trebuie lucrate si ... (vezi toată discuția)