avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inspectoratul de stat in constructii.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inspectoratul de stat in constructii.

Buna ziua.In anul 2008 am construit o locuinta in regie proprie.La data de 25 Oct. 2017 am primit o adresa de la Inspectoratul de Stat in Constructii Iasi ,prin care mi se cere sa fac dovada platii cotei de 0,1% respectiv 0,7 % .Bineinteles .ca nu mai detin chitantele , intrucat au trecut aproape 10 ani de atunci, perioada pentru care domniile lor mi-au calculat penalitati astfel .ca pentru o taxa de 233 lei mi s-au calculat penalitati suma ridicandu-se acum La 3750 lei. As vrea sa stiu daca este corect .ca dupa aproape 10 ani Sa mi se comunice .ca am datorie La ei si .cum ar trebui Sa procedez.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 15 Noiembrie 2017
Daca aveti garantia ca ati achitat suma solicitata de ISC formulati cerere oficiala catre autoritatea unde ati facut plata pentru a va elibera duplicatul documentului pe care nu il mai detineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neanuntarea finalizarii lucrarilor de constructie adriana.dobrea adriana.dobrea Am construit o casa in 2008 cu autorizatie de constructie din 2008 si proces verbal de receptie a lucrarilor din 2012 semnat de primarie, diriginte santier, ... (vezi toată discuția)
Plata 0,1 %+0,7 % din investitie la o contructie catre i.s.c radu_john radu_john Buna ziua, Am facut o contructie mica de 50 mp (2 camere)la investitia intiala cei de la primarie au calculat investitia in valoare de 25500 lei ... (vezi toată discuția)
Taxe isc Filipmarius Filipmarius Nu am anuntat finalizare lucrarilor la isc iar acum imi cer sa platesc o taxa plus penalitati de 0,1 pe zi Mentionez ca locuiesc in Italia iar in Romania nu ... (vezi toată discuția)