avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Achizitionari pe ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Achizitionari pe ONG

Buna ziua,
Am un ONG in care s-au strans niste banii anul acesta din prestari. Totul e pe tema culturala. Din banii acestia pt a incheia anul cu 0 lei, tre sa iau pt asociatie ceva. Cum se procedeaza? Cum pot achizitiona lucruri?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:29, 3 Decembrie 2017
Cumparati cu factura pe ong mijloace fizice sau consumabile si pentru fiecare factura intocmiti nir. Puteti plati facturile in numerar sau direct din contul bancar al ong-ului.
Probabil va referiti la faptul ca excedentul de bani este din activitati economice, si ati dori sa achizitionati ceva care sa se utilizeze pe linia non-profit, si deci sa aveti mai putin profit brut impozabil? Avand in vedere ca sunt separate dpdv contabil veniturile si cheltuielile din activitatea economica de cele din activitatea non-profit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare ong balasu balasu Buna ziua, Am infiintat acum un an un ONG non-profit, o asociatie culturala. Principala activitate sunt spectacolele de teatru, incasarile principale se fac ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese ong ? Catalin_2020 Catalin_2020 Un agent economic directioneaza 20% din impozitul pe profit catre un ONG pe partea de mediu. ONG-ul presteaza servicii de mediu catre acel agent economic, ... (vezi toată discuția)