avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neprezentare la proces persoanei vatamate in caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neprezentare la proces persoanei vatamate in caz penal

as dori sa stiu ce se intampla daca persoana vatamata in caz penal (inselaciune) nu se prezinta la proces? are copil de 3 ani in grija si nu are cu cine sa il lase, in plus distanta pana la tribunal e de 600 km si nu poate sa care copilul dupa ea... cum se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: puffytel , utilizator 11:04, 16 Noiembrie 2017
In ce stadiu este procesul? V-ati constituit parte civila?
Procesul inca nu a inceput, dar e posibil sa inceapa in curand partile implicate au fost audiate...si atat. din cate stiu la audieri s-a precizat valoarea prejudiciului suferit
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2017
puffytel, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Deci exista si posibilitatea sa nu ma prezint? sau trebuie sa cer asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere prin whatsapp parte vătămata Magbd Magbd O persoană, parte civilă (partea vatamata) într-un proces penal poate fi audiat prin whatsapp? Sunt parte vătămata într-un proces de inselaciune, au ... (vezi toată discuția)
Plangere penala puffytel puffytel Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)
Nu m-am prezentat la un proces penal, pot fi pedepsit? cristi_225 cristi_225 Sotia mea, cetatea strain a fost in Bucuresti (noi suntem din Oradea) si a fest jefuita si amenintata cu cutitul. Astazi a fost procesul si ea a fost citata ca ... (vezi toată discuția)