Alessandro Safina – Luna
[ link extern ]
Tu Luna / Cat de multe piese care se aud / Dorinte care au traversat secolele / Au brazdat cerul pentru a ajunge la tine / Port pentru poeti care nu scriu / Si care, de multe ori isi pierd simturile / Aduni suspinele celor care tanjesc / Si faci cadou un vis pentru fiecare suflet / Luna care ma privesti acum asculta-ma
Refren:
Numai tu poti auzi sufletul meu, / Numai tu poti auzi sufletul meu / Tu, Luna, / Care cunosti timpul eternitatii / Si calea ingusta a adevarului / Fa mai multa lumina in aceasta inima a mea / Aceasta inima de om care nu stie, nu stie / Ca dragostea poate ascunde durere / Ca un foc care poate arde sufletul
Tu Luna / Care cunosti timpul eternitatii / Si calea ingusta a adevarului / Fa mai multa lumina in aceasta inima a mea / Aceasta inima de om care nu stie, nu stie / Ca dragostea poate ascunde durere / Ca un foc care poate arde sufletul
Tu Luna / Care luminezi cerul si imensitatea sa / Si ne arati doar lucrurile pe care doresti sa le vedem / Ca atunci sa facem aproape intotdeauna noi / Ingeri de lut, care nu pot zbura / Suflete de hartie, care iau foc / Inimi ca frunzele care apoi cad / Visuri facute din aer, care dispar / Copiii Pamantului si copiii tai, tu care stii / Ca dragostea poate ascunde durere / Ca un foc care poate arde sufletul / Dar cu dragoste inimile noastre respira / Si este forta ce misca si lumineaza tot!
Lumina alba, doamna mea, esti tacuta!