avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz în școală asupra copilului: a fost dus la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz în școală asupra copilului: a fost dus la stomatolog și i s-a scos un dinte sănătos. Putem face plângere penală?

Buna ziua,
Am aceasta nelamurire: copilul a ajuns ieri acasa fara un dinte - SANATOS, spunand ca a fost luat de mana de catre invatatoare si dus la cabinetul stomatologic unde sa i se scoata acel dinte, apreciind ca trebuie scos. Nu am fost informati despre acest act, ca parinti, dintele era sanatos, copilul facand controale periodice la medicul dentist. Ce putem face? Putem lua vreo masura impotriva scolii? Mentionez ca am fost la scoala si am reclamat acest fapt, si ni s-a spus ca trebuia scos dintele. Nu mi se pare normal, sa intervi asupra unui minor chiar asa...Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gexxe , utilizator 17:58, 22 Noiembrie 2017
.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Gexxe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere in locul parintelui. Narcisa_ Narcisa_ O functionara de la o institutie publica a abuzat in exercitarea profesiei sale fata de unul dintre parintii mei. Parintele meu e bolnav, nu doreste ca ... (vezi toată discuția)
Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului ... AliaXa AliaXa Am încheiat colaborarea cu un stomatolog care, conform planului de tratament, trebuia să-mi scoată 3 dinți, dar a scos 4 (2 simultan la ultima ședință). ... (vezi toată discuția)
Dobandirea autoritatii parintesti anda_miruna anda_miruna buna seara as avea nevoie din nou de ajutorul dvs. pe scurt: - in urma divortului s-a stabilit custodia comuna a fiului meu minor. - domiciliul ... (vezi toată discuția)