avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment

Unde se depune cererea pentru suplimentul de 600 si cand dupa nastere eu sunt din caras severin
Cel mai recent răspuns: Marta27 , utilizator 20:26, 23 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În acest caz, mergeți la AJPIS.

Pe perioada suprapunerii situațiilor, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu 85% din salariul minim brut pe economie (1233 lei).
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si cand trebuie depuse dupa ce am nascut?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea o puteți depune și acum.
Ok multumesc
Buna,am sunat la AJPIS resita sa intreb de supliment si mi s-a recomandat sa trimit un email cu cerere si poze cu certificat de nastere bebe 2si buletinul meu,astazi am primit email inapoi cu raspunsul ca dosarul se depune la domiciliul de unde apartin sau resedinta,am sunat la primarie am vorbit cu persoana care se ocupa cu asa ceva si la fel mi-a zis ca nu la primarie se depune,nu stiu unde sa mai intreb ce sa fac,pe oricine intreb raspunsul e:Nu la noi,chiar nu s-a auzit la noi in Sacu judetul caras severin de asa ceva ??ce as putea face??

Alte discuții în legătură

Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu ... Aless18 Aless18 Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu crestere copil, iar functionarul public din localitate spune ca de luni e in concediu iar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)