avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment

Unde se depune cererea pentru suplimentul de 600 si cand dupa nastere eu sunt din caras severin
Cel mai recent răspuns: Marta27 , utilizator 20:26, 23 Noiembrie 2017
Dosarul se depune la Primaria în raza căreia domiciliați.
Baza legala : art.14 din OUG 111/2010

Sesizați în scris AJPIS ca Primaria refuza primirea dosarului.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Marta eu am o prietena care asa ca si tine, inca nu implinise primul copil, 2 ani si l a născut pe al doilea. Si ea a primit si ptr al doilea, deci ptr amândoi deodată până la implinirea primului 2 ani iar apoi doar ptr al doilea.
Si a depus dosar pentru amandoi??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu ... Aless18 Aless18 Bună ziua, trebuia sa depun actele ptr luna tatalui din concediu crestere copil, iar functionarul public din localitate spune ca de luni e in concediu iar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)